Dobrodošli u Apartmane Podest

Dragi posjetitelji, želimo vas pozdraviti i unaprijed vam poželjeti ugodan odmor na biseru Jadrana, Baškoj Vodi (Makarskoj rivijeri).

Mi vam možemo ponuditi moderan, udoban i povoljan smještaj u apartmanima u novoj villi s bazenom s energetskim certifikatom “A”. Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji, 70 m do glavne plaže “Nikolina” u ulici “Stjepana Radića” broj 5, u neposrednoj blizini Hotela “Horizont” ****. Znači, naši gosti koriste istu plažu i plažne objekte kao i hotel Horizont.

Svi su naši apartmani moderno opremljeni. Ukupno imamo za ponuditi šest (6) apartmana, od kojih pet (5) jednosobnih 3*, i jedan dvoetažni – dvosobni 4*.

a) Jednosobni apartmani (2+2) imaju: odvojenu sobu sa bračnim krevetom, veliko kupatilo sa velikom tuš kadom, potpuno opremljenom modernom kuhinjom sa trpezarijom i sa dnevnim boravkom u kojem se nalazi klimatizacija za hlađenje i grijanje i udoban kauč na razvlačenje za dvoje odrasle djece, kao i wi-fi Internet. Kod svakog ovog apartmana se iz dnevnog boravka izlazi na veliki balkon od 9 m2.

b) Dvosobni, dvoetažni apartman (4+2) ima na prvoj etaži modernu sobu sa bračnim krevetom i jedno kupatilo sa wc-om , kompletnu kuhinju sa trpezarijom i dnevni boravak u kojem se nalazi klimatizacija i koji ima udoban kauč na razvlačenje za dvoje odrasle djece, kao i wi-fi Internet . U drugu etažu se silazi zavojitim stepenicama u kojoj se nalazi velika soba sa velikim krevetom i jedno potpuno opremljeno kupatilo sa wc-om i plus posebno odvojen wc.
Svi apartmani koriste fitness sobu u suterenu, zajednički bazen pored ville, grill iza ville i parking ispred ville. U posebnoj pomoćnoj prostoriji imamo perilice rublja za sve apartmane. Osigurana je topla sanitarna voda iz solarnih izvora energije.

Mi, kao domaćini neprestano brinemo o gostima: zamjena posteljine svakih 7 dana – i češće po potrebi, zamjena komplet ručnika svakih 7 dana – i češće po potrebi, baby kreveti po potrebi, baby stolice i ogradice po potrebi, baby igračke, stalna opremljenost bazena…

Svojim položajem Makarska rivijera je idealno odredište za zimski i ljetni odmor tijekom kojega imate priliku posjetiti i Park prirode Biokovo, Svetišta Vepric u Makarskoj i svetište Međugorje u Hercegovini, slapove Krke kod Šibenika, rafting na rijeci Cetini, Nacionalni park Plitvice, gradove Split (Dioklecijanova palača) i Dubrovnik (Stari grad), Modro i Crveno jezero kod Imotskog, Riječni safari u dolini Neretve (Vid i Prud), špilja “Vranjača” kod Dugopolja, jednodnevni izlet brodom na otoke Hvar i Brač (brod “Bibe”)…

Uvjereni smo da ćete našom ponudom smještaja biti zadovoljni jer znamo da je to jedini način da se ponovno vidimo sljedećih godina!

Dobrodošli !
Vaši domaćini: Jelena i Mijo Bojka

BAŠKA VODA: www.podest.hr, podest@st.t-com.hr

PROMAJNA: naša druga kuća http://makarska-promajna.com , info@makarska-promajna.com

Apartmani

Baška Voda

Rezervacije


Vrhunska lokacija

Apartmani su smješteni samo 70 metara od centralne plaže.


Apartmani Podest

U ponudi imamo 6 apartmana i svi su potpuno opremljeni za vaš savršen odmor.


Užitak odmora

Apartmani Podest Baška Voda. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Vidimo se uskoror!