Dobrodošli u Apartmane Podest

Dragi posjetitelji, želimo vas pozdraviti i unaprijed vam poželjeti ugodan odmor na biseru Jadrana, Baškoj Vodi (Makarskoj rivijeri).

Mi vam možemo ponuditi moderan, udoban i povoljan smještaj u apartmanima u novoj villi s bazenom s energetskim certifikatom “A”. Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji, 70 m do glavne plaže “Nikolina” u ulici “Stjepana Radića” broj 5, u neposrednoj blizini Hotela “Horizont” ****. Znači, naši gosti koriste istu plažu i plažne objekte kao i hotel Horizont.

Svi su naši apartmani moderno opremljeni. Ukupno imamo za ponuditi šest (6) apartmana, od kojih pet (5) jednosobnih 3*, i jedan dvoetažni – dvosobni 4*.

a) Jednosobni apartmani (2+2) imaju: odvojenu sobu sa bračnim krevetom, veliko kupatilo sa velikom tuš kadom, potpuno opremljenom modernom kuhinjom sa trpezarijom i sa dnevnim boravkom u kojem se nalazi klimatizacija za hlađenje i grijanje i udoban kauč na razvlačenje za dvoje odrasle djece, kao i wi-fi Internet. Kod svakog ovog apartmana se iz dnevnog boravka izlazi na veliki balkon od 9 m2.

b) Dvosobni, dvoetažni apartman (4+2) ima na prvoj etaži modernu sobu sa bračnim krevetom i jedno kupatilo sa wc-om , kompletnu kuhinju sa trpezarijom i dnevni boravak u kojem se nalazi klimatizacija i koji ima udoban kauč na razvlačenje za dvoje odrasle djece, kao i wi-fi Internet . U drugu etažu se silazi zavojitim stepenicama u kojoj se nalazi velika soba sa velikim krevetom i jedno potpuno opremljeno kupatilo sa wc-om i plus posebno odvojen wc.
Svi apartmani koriste fitness sobu u suterenu, zajednički bazen pored ville, grill iza ville i parking ispred ville. U posebnoj pomoćnoj prostoriji imamo perilice rublja za sve apartmane. Osigurana je topla sanitarna voda iz solarnih izvora energije.

Mi, kao domaćini neprestano brinemo o gostima: zamjena posteljine svakih 7 dana – i češće po potrebi, zamjena komplet ručnika svakih 7 dana – i češće po potrebi, baby kreveti po potrebi, baby stolice i ogradice po potrebi, baby igračke, stalna opremljenost bazena…

Svojim položajem Makarska rivijera je idealno odredište za zimski i ljetni odmor tijekom kojega imate priliku posjetiti i Park prirode Biokovo, Svetišta Vepric u Makarskoj i svetište Međugorje u Hercegovini, slapove Krke kod Šibenika, rafting na rijeci Cetini, Nacionalni park Plitvice, gradove Split (Dioklecijanova palača) i Dubrovnik (Stari grad), Modro i Crveno jezero kod Imotskog, Riječni safari u dolini Neretve (Vid i Prud), špilja “Vranjača” kod Dugopolja, jednodnevni izlet brodom na otoke Hvar i Brač (brod “Bibe”)…

Uvjereni smo da ćete našom ponudom smještaja biti zadovoljni jer znamo da je to jedini način da se ponovno vidimo sljedećih godina!

P.s. Molimo vas bez kućnih ljubimaca.

Dobrodošli !
Vaši domaćini: Jelena i Mijo Bojka

BAŠKA VODA: www.podest.hr, podest@st.t-com.hr

PROMAJNA: naša druga kuća http://makarska-promajna.com , info@makarska-promajna.com

Apartmani

Baška Voda

Rezervacije


Vrhunska lokacija

Apartmani su smješteni samo 70 metara od centralne plaže.


Apartmani Podest

U ponudi imamo 6 apartmana i svi su potpuno opremljeni za vaš savršen odmor.


Užitak odmora

Apartmani Podest Baška Voda. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Vidimo se uskoror!